1. Dimineața mulțumește pentru cel putin 3 lucruri. Binecuvânteaza cu Lumina și Iubire ziua respectivă, viața ta, sufletul tău, mintea ta, corpul tău, copiii, familia, partenerul, etc.

2. Pe inspir atragi toate gândurile, emotiile si energiile tale in chackra 4 ( mijlocul pieptului ), pe expir eliberezi de acolo toate energiile, informatiile, particulele si spiritele care nu sunt spre binele tau suprem, pe toate planurile.
5 – 10 minute

3. Respira profund 3-5 minute. Gândește-te ce înseamnă pentru tine iubire, compasiune, iertare, recunoștință, bucurie!

4.Terapia iertării de sine:

Ma iert, ma iert, ma iert!
Ma accept, ma accept, ma accept!
Ma iubesc, ma iubesc, ma iubesc!
Imi multumesc, imi multumesc, imi multumesc!
Ma respect, ma respect , ma respect!
10 minute

5.Terapia prin iertare:

” IARTA-MA! (pentru tot ce ti-am gresit cu gandul, cu vorba, cu fapta, acum sau altadata);
TE IERT! (pentru tot ce mi-ai gresit cu gandul, cu vorba, cu fapta, acum sau alta data); MULTUMESC! (ca ai aparut in viata mea, si alaturi de tine am evoluat, pentru toate clipele traite impreuna…);
TE IUBESC! (pentru Divinul din tine…)
MA ELIBEREZ SI TE ELIBEREZ, IMI DAU VOIE SA FIU, ASA CUM ITI DAU VOIE SA FII. ITI DARUIESC DRAGOSTEA MEA! ( se poate face cu mai multe persoane odata)
10 minute

6. Gândește-te la un moment din viata ta, in care ai simțit că poti face orice, in care ai fost fericit/ă, implinit/ă, iubit/ă, sănătos/ sănătoasă, liber/ă, etc. Adu acea stare acum in viața ta, sau oricând ai nevoie. Ai sa vezi cum se va schimba viata ta in bine. Aceste stari le poti trimite si in viitorul tău.

7. Tehnica suprapunerii imaginilor
Imaginează-ti ca ai corpul pe care ti-l dorești, ca ai o sănătate vibrantă, ca ești iubit/ă, ca esti împlinit/ă, ca esti fericit/ă, ca ai tot ce îți dorești. Suprapune, mental, această imagine peste imaginea ta actuală. Repetă acest procedeu dimineata si seara.

Sa va fie de folos! Fiți binecuvântați cu Lumina, Iubire, sanatate, fericire, pace, înțelepciune și prosperitate! 🙏💜🕊

Sursa: Educație și transformare constienta