Terapie Access Bars

Servicii psihoterapeutice Constanta

Access Consciousness® reprezinta o serie de tehnici, instrumente practice și procese, menite să faciliteze mai multă Conștiintă pe Pământ. Toate aceste instrumente există pentru a crea alte posibilități în lume.

“Conștiinta este abilitatea de a fi prezent în viața ta în fiecare moment, fără a judeca nimic și pe nimeni, nici măcar pe tine însuți! Este abilitatea de a primi totul, de a nu respinge nimic și de a crea tot ceea ce dorești să fii și să ai în viața, mult mai mult decât ești și ai în acest moment, și mult mai mult decât îți poți imagina!

Cum ar fi dacă ai deschide ușile spre tot ceea ce ai hotărât ca este imposibil să fii și să ai? Cum ar fi dacă ai realiza cât de importantă este prezența ta în lume și cât de mult adaugă ea la posibilitățile tuturor?

Conștiința și Unitatea include totul și nu judecă nimic.

Unitatea include tot ceea ce există, fără judecată. Ea nu are nicio poziție fixă, nu are niciun adevăr, nu are nicio realitate, ci doar este. Și este locul unde ajungem ocazional atunci când medităm sau atunci când creăm arta, muzica, poezie sau cărți exceptionale. Este locul unde atingem un sentiment de pace și liniște totală, în care abandonăm capacitatea noastră de a judeca. Asta înseamnă că ajungem să ne bucuram mai mult, să râdem mai mult, să ne acceptăm și să ne simțim mai bine.

Nu mai avem nicio luptă de dus, nicio traumă si nicio dramă. Trauma și drama devin irelevante.” Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness®.

Access Bars este o metodă care ne ajută să schimbăm în bine orice aspect din viața noastră, pe care dorim să-l schimbăm. Este prima clasă în Acces Consciousness, prezentă în țări din toata lumea, și este o tehnică prin care putem primi bucuria în corpul nostru.

Bars sunt 32 de puncte pe cap, care atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările și blocajele pe care le simțim în diferite zone din viața noastră. Se numesc Bars, pentru că sunt, de fapt, niște benzi de energie care trec prin capul nostru. Există benzi legate de Conștientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoștință, Creare de conexiuni, etc.

Bars poate fi folosit în supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificulățti de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, amețeli, frigiditate, impotență, autism, stres postraumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, obezitate, etc., și se poate face atât în timpul sarcinii, cât și înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburari psihice și lista poate continua …

Persoanele care participa la clasele Access, de orice fel, și folosesc instrumentele în mod regulat, prezintă o creștere a intuiției, a percepției și a capacității lor de a vedea și simți fluxurile de energie și blocajele, putând astfel acționa pentru eliberarea energiilor blocate. Cu fiecare sesiune ei se simt mai bine, mai limpezi, mai energici, mai optimiști, și au mai multă claritate în legătură cu orice lucru. Viața lor se îmbunătățește semnificativ și aspectele care nu funcționează devin tot mai ușoare, iar în cele din urmă încetează să mai fie o problemă.

Access Consciousness® ne ajută să ne deblocăm din polaritatea, încarcerarea, condiționările și limitările gândurilor, sentimentelor și emoțiilor noastre. Access Consciousness® ne ajută să ne extindem capacitatea de a avea mai multă conștiință despre noi, despre viața noastră și despre tot ce există dincolo de această realitate. Access ne ajută să aducem în viața noastră mai multă bucurie, energie, ușurință și glorie. Access Consciousness® ne împuternicește să ne recunoaștem pe noi ca fiind ființe infinite, cu posibilități infinite și cu alegeri infinite. Access ne incurajează să Fim și ne invită să conștientizăm puterea pe care o avem ca individ.