Servicii psihoterapeutice

Cabinet Psihoterapie Constanța

Psihoterapie integrativă

Într-o lume ce se află în continuă dezvoltare, pe toate planurile, se dovedește că un anumit tip de psihoterapie este limitat și insuficient.

Terapie prin regresie – Regresie în vieți anterioare

Dacă ai o durere de cap, te duci la doctor. Daca ești înțepenit, te duci la masaj sau la un fizioterapist. Daca te temi de un vecin agresiv, te duci la poliție.

Psihoterapie de cuplu

Terapia de cuplu este o metodă de rezolvare a problemelor și conflictelor, pe care cuplurile nu le pot gestiona eficient pe cont propriu.

Psihoterapie individuală

Psihoterapia individuală constă în întâlniri faţă în faţă între psihoterapeut şi client, programate la solicitarea clientului.

Psihoterapie pentru copii și adolescenți

Psihoterapia pentru copii și adolescenți reprezintă totalitatea tehnicilor și metodelor specifice, folosite pentru a-i ajuta pe preadolescenți și adolescenți.

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este procesul personal și continuu, prin care ne schimbăm în mai bine pe noi înșine, cu fiecare zi.

Terapie de familie

În cadrul familiei, fiecare individ evoluează, învață de la ceilalți membri, contribuie la bunăstarea materială, fizică și psihică a întregului sistem.

Terapie de grup

Terapia de grup este o formă de psihoterapie, în care 7 – 8 persoane se întâlnesc saptămânal, sub îndrumarea unui lider de grup …

Consiliere psihologică

Consilierea psihologică este o forma de intevenție psihologică orientată spre autocunoaștere, optimizare și dezvoltare personală, respectiv adapatrea cât mai eficientă la mediul extern.

Terapie Reiki

Reiki este numele dat unui sistem simplu și totuși profund, de vindecare naturală a trupului și minții, dezvoltat de dr. Mikao Usui, care a trăit în Japonia, în secolul al XIX-lea.

Terapie Access Bars

Access Consciousness® reprezinta o serie de tehnici, instrumente practice și procese, menite să faciliteze mai multă Conștiintă pe Pământ. Toate aceste instrumente există pentru a crea alte posibilități în lume.