Servicii psihoterapeutice

Cabinet Psihoterapie Constanta

Psihoterapie integrativă

Într-o lume ce se află în continuă dezvoltare, pe toate planurile, se dovedește că un anumit tip de psihoterapie este limitat și insuficient.

Logopedie

Eficiența corectării tulburarilor de limbaj este cu atât mai ridicată, cu cât terapia este începuta mai devreme, evitandu-se astfel formarea unor deprinderi negative de comunicare.

Terapie prin regresie – Regresie in vieti anterioare

Dacă ai o durere de cap, te duci la doctor. Daca esti înțepenit, te duci la masaj sau la un fizioterapist. Daca te temi de un vecin agresiv, te duci la poliție.

Psihoterapie de cuplu

Terapia de cuplu este o metoda de rezolvare a problemelor și conflictelor, pe care cuplurile nu le pot gestiona eficient pe cont propriu.

Psihoterapie individuala

Psihoterapia individuală constă în întâlniri faţă în faţă între psihoterapeut şi client, programate la solicitarea clientului.

Psihoterapie pentru copii și adolescenți

Psihoterapia pentru copii și adolescenți reprezintă totalitatea tehnicilor și metodelor specifice, folosite pentru a-i ajuta pe copii și adolescenți.

Dezvoltare personala

Dezvoltarea personala este procesul personal si continuu, prin care ne schimbam in mai bine pe noi insine, cu fiecare zi.

Psihopedagogie Speciala

Psihopedagogia speciala este o stiinta de sinteza, care utilizeaza informatiile complexe furnizate de medicina (pediatrie, neurologie infantila, oftalmologie, otolaringologie, audiologie, ortopedie, igiena, etc.)

Terapie de familie

În cadrul familiei, fiecare individ evoluează, învață de la ceilalți membri, contribuie la bunăstarea materială, fizică și psihică a întregului sistem.

Terapie de grup

Terapia de grup este o forma de psihoterapie în care 7 – 8 persoane se intâlnesc saptamânal, sub îndrumarea unui lider de grup …

Consiliere psihologica

Consilierea psihologică este o forma de intevenție psihologică orientată spre autocunoaștere, optimizare și dezvoltare personală, respectiv adapatrea cât mai eficientă la mediul extern.