”Învață-ți fiicele că întoarcerea acasă după o căsătorie eșuată, este mai bună decât întoarcerea într-un sicriu.

Învăța-ți fiicele că despărțirile nu sunt eșecuri. A pune capăt unei relații, înseamnă a începe o viață nouă…iar părăsirea unui cerc vicios este o victorie pentru inimă. Că tăierea unei legături emoționale toxice, este un act de iubire de sine.

Lăsați-vă fiicele, surorile, mamele, mătușile, nepoatele și toți prietenii să știe că au o viață înainte. Că strălucirea din sufletul lor, nu poate fi oprită de nimeni. Că nimic nu se pierde, atunci când demnitatea este ceea ce se apără. Că frumusețea de a privi în sus, este de a observa lucrurile valoroase pe care nu le puteam vedea.
Că NUMAI ATUNCI CÂND NE MIŞCĂM, PUTEM AUZI ZGOMOTUL LANȚURILOR.

Spune-le că vor avea întotdeauna sprijinul tău, necondiționat. Că indiferent de loc, dată sau conflict, vor avea ușile casei deschise. Spune-le că pot veni în brațele voastre de câte ori este nevoie. Această distanță nu este o problemă, când iubirea este ceea ce vă unește. Că toată viața vei fi acolo, să nu judeci sau să învinovățești, ci doar să înțelegi, ascultând, sfătuind și iubind.

Spune-le să se întoarcă acasă ca războinice, curajoase, demne, de neînfrânt și puternice. Că o femeie care încearcă să-și recâștige încrederea, forța sau stima de sine, este o persoană care merită mii de aplauze, și este o inspirație pentru cineva care urmează să ia decizia de a-și asuma mintea, corpul și viața.

Spune-le despre importanța iubirii de sine, că PACEA INTERIOARĂ NU ESTE NEGOCIABILĂ, că Principiile și Idealurile NU SUNT de vânzare.
Că este interzis să închizi ochii la primele semne de violență. Că nu ar trebui să permită niciodată nimănui să-i taie visele, că aripile ei valorează mult mai mult decât un statut sau un cec cu bani.

Spune-le femeilor pe care le iubești că au propria lor voce, că pot decide singure, că au un nume și un prenume, că au o familie mare care nu le va întoarce niciodată spatele, că au o casă și un cămin.

Învață-le că primul lucru este iubirea de sine.”