De câte ori nu s-a întâmplat să avem întâlnire cu o persoană, să simțim de la prima întâlnire că nu este persoana care ni se potrivește, dar să continuăm să ne întâlnim cu ea? Simțim clar în interiorul nostru că nu este Acela/ Aceea, știm cu certitudine asta, dar continuăm să ne întâlnim cu persoana respectivă, deschidem acea ușă și înaintăm pe acel coridor, fiindcă ne gândim „Hai să vedem totuși cum merg lucrurile în continuare, nu mă grăbesc să iau o decizie”.

Sunt aspecte care pot să pară minore, gesturi, cuvinte sau atitudini care nu par „mare lucru”, dar care sunt semne clare că nu e persoana potrivită pentru noi. Uneori sunt semne care ne spun de la prima întâlnire că avem de-a face cu un narcisist, vedem clar „stegulețele roșii”, dar în loc să acceptăm că nu este omul pe care ni l-am dori alături de noi și să ne oprim, noi mergem mai departe în acea direcție.
Și vreau să fie clar: nu e vorba că judeci acel om, e vorba pur și simplu că simți/ știi în inima ta că nu e omul potrivit pentru tine.

Atunci când acel om, prin comportamentul său, ne arată „stegulețele roșii”, nu este conștient că face asta. Acela este ajutorul Universului, care ne permite să vedem stegulețele roșii ce ne avertizează: „Pericol!”, dar noi le ignorăm și mergem mai departe.
De fiecare dată când acționăm altfel decât ne ghidează intuiția, ceea ce facem este să coborâm vibrațional. Și nu e nimic „rău” în asta, pentru că până la urmă astfel noi avem parte de experiențe de pe urma cărora învățăm niște lecții. Doar că învățăm prin suferință și „consumăm” mult timp pentru a învăța acele lecții.
Dacă ne-am asculta intuiția de la bun început, dacă am avea încredere în ghidarea interioară de la bun început, ne-ar fi mult mai ușor.

Învățați să aveți încredere în ceea ce simțiți, să vă ascultați ghidarea interioară, pentru că astfel vă veți parcurge mult mai ușor propria Călătorie.

Phil Good

#calatoria #intuitie #ghidareinterioara
#ascultatiintuitia