Vindecarea propriu-zisă a rănii prin A LUCRA CU COPILUL INTERIOR.
O să vă dau un exemplu personal, cu privire la modul în care mi-am vindecat eu o astfel de rană emoțională: am adus în fața mea fetița mea interioară care a fost rănită în copilărie, care n-a primit iubire, care n-a primit validare, care a simțit că nu este acceptată de părinții săi. Am învăluit-o în iubire necondiționată și i-am spus: „Draga mea, acum ești cu mine. Eu am grijă de tine acum, ești în siguranță cu mine! Nu ți-am oferit suficientă iubire până acum. Acum îmi dau seama că este necesar să mă iubesc mai mult pe mine însămi. Nimeni n-o să te mai rănească, pentru că de acum înainte am eu grijă de asta, îți promit!”.
Este ca și cum Versiunea ta adultă ține în brațe Versiunea ta din copilărie, și o tratează cu toată iubirea pe care aceasta n-a primit-o în copilărie.
Vorbești cu copilul tău interior, îl tratezi cu toată iubirea de care ești capabil, până simți că acel copil interior are încredere în tine și se simte în siguranță cu tine.
Fiți conștienți că uneori, copilul interior nu te iartă imediat, nu are încredere în tine imediat. Uneori copilul interior nu este pregătit să aibă din nou încredere în tine, are nevoie de luni de zile ca să se apropie de tine, și apoi să fuzioneze cu tine.
Și o să vezi, o să-ți comunice acest lucru. Nu-l grăbi, ai răbdare cu el, fiindcă este vorba de un întreg proces. Ideea este să fii perseverent, să comunici iar și iar cu el.”
💜

EldoRA
Traducerea: Mihaela Dan